+facebook

+twitter

+blogskin

+Fanpage


Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS ENTRY
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to :) Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Tab
How's your holiday ? Mine's great. Wae ? Hihiks *gediksebentarbersamakitkat* Ma mama bought Samsung Galaxy Tab 7.7 yesterday. Pukul 2 petang lebih macamtuu time kita tengah syok-syok online mama panggil kita ke bilik dia.




Mama : Kakak rasa patut mama beli apa ? Galaxy Tab atau Note ?Me :Tab lah..Mama : Kalau macam tu bersiap sekarang, mama nak beli Galaxy Tab.Me : Serious ? :O Mama : Ha'ah.


Dengan kadar kecepatan kuasa kilat aku bersiap. Hehe, excited giloss ^w^ Lepastuu time pilih cover tab mama pilih warna kelabu. Gaaaa~ aku nak warna hitam yang ada gambar katunn yg tomeytomey tuu tapi mama tak mauu. Kfine fine. Btw, syokkkk sangad ! Sambil mama beli dia punya Tab . . aku tidak mmbazirkan chance aku ! Aku mintak ngan mama nak beli cover phone . Hahaha ! Pink colour punya ! Cute,oshemm,nice :)


Sampai di rumah mama terus charge tab sebab time dalam kereta aku dengan adik aku main sampai lowbat *good job bro*. Charge dari pukul 6 tengok-tengok pukul 9 belum full lagi. Y U SO SLOWWWW ? O.o



Post a Comment




Older Post | Newer Post