+facebook

+twitter

+blogskin

+Fanpage


Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS ENTRY
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to :) Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Sakit hati
Assalamualaikum . .
Beware , Im not in my greatest mood tonight! Mood habis lari ntah kemana . Hateeeee ! Disebabkan dia , semangat aku hilang ! Dulu , aku boleh lagi nak senyum pun . Tapi sekarang , macam tempoyakk masam jea aku tngok muka ! Muka banyak masalah lr orang kata . . Dia buad aku sakit hatiii ! Jantung aku , urghh ,Retakkk Leburrrr Hancurrrr ! Dia tak tunaikan janji dia . . Dia tak setia dengan akuu . K,aku tahu ak clalu busy tapii, sampai sekarang dia takpenah contact aku . ! Woiiihh ! Ni ke jantan . . ? Pengecutttt ! Kalau kau benci aku pun , bagitau larr . .Ni buat dekkk je --' Satu pun aku takpaham . Ak gf kauu ! Kau paham takk? Ak milik kauu ! Okayyy, kalau kau taksuka ,kau  cakap lr wehh ! Cakapppp ! Bende tu pun ,susah ke ? Kalau kau dah tak tahan hidup dengan aku , lebeh baek clash lr wehh ! Buat aku sakit aty jea . .Pack up your drama and stupid lies and please get out from my life with your sorry lr Broooo ! Ak taksangka kau buad cenggini kat akuuu . Dulu ,aku percaya kau ! Tapiiiiiii . . .Jantan gentle macam ni ke? Puiiih ! No matter how long i know someone , he eventually show their true colours . . 






Ak dah tak tahan dengan prangai kau ! 




Aku tahu ,kau dah bosann dengan akuuu ! Aku menyampah ke dalam hidup kau ? Aku tong sampah ke dalam hidup kau ? Aku truck sampah ke wehhh ! Sampai hati kau buat macam ni . . Kau lukakan hati lembut aku ! Nak mintak putuss ke ? If , kau nak bende tuhh , terjadi . . Its okayyyy ! Aku relaa single daripada terus kapel ngan kauuu ! Aku relaaaaa .Sometimes it's better to be alone . Nobody can hurt me :'( Aku rela single drpd berpura2 kapel ngan kauuu . FullStopp ! If you are not mine ,you don't have any right to hurt me with your lies :( Ak memangg tak pernah mengamuk macam ni ! Tapi ,kau orang first yang buad aku cenggini . Tunggang Langgang jadi nyer =.='' Aku redha engan apa yang akn berlaku . Kalau kau nk clash ngan aku . Okayyyy , So move Onnnn ! Ak tunggu nehh ! You think that you have damaged me but really you just made me thatmuch more Stronger ! Thank Youu :)


Kalau lah kau baca post aku ni , aku harap kau terasa !Ak harapppp sangat kau baca . .Kalau ikutkan hati aku, ak nak sangat tunjuk post ni kat kauu ! Sebab memang salah kauu ! Menggigil kau semalaman . !Harap sangat kau tertekan link blog aku ! Hahaha ! Rasakan kehangatan ___________ ! Ohhmyy ! ni bukan masanya nak gelakk. Aku benci jantan Egoooooooooo macam kau ni ! Hopefully , dia dah takde dalam hidup aku lepas ni ! Rasa nak tumbuk je kauuu ! Tapii , tak perlulah berdendam sebegitu . Btw, aku maafkan kau . Ekcelli, aku taknak tngok muka kau lagi . I'm a good enough person who will forgive you, but not stupid enough to trust you again . .So, buad kali terakhir ni ,aku harap kau takkan sakiti hati aku lagi lepas ni ! Ak dah letih main dengan prangai kau ! Stoppp ! Letih layan semua ni ! Last, babaiii . .that sad moment when you fall in love with a shirt, check the price tag and slowly walk away . .So, Flying kiss dah expired (2.12.12) *Flying kick will send to youu :) Chilll !




Thought for the Night : Solve the problem or 
Leave the problem. But..

Do not sleep with the problem..!! 
*Post ni jea ak banyak cakap om puteh ! Nak lepaskan geram ,terkeluar 
lah bahasa tuhhh :3 Hehe . Nite :))








Post a Comment




Older Post | Newer Post