+facebook

+twitter

+blogskin

+Fanpage


Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS ENTRY
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to :) Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
My tips
Assalamualaikum . .Morningg ! Dah bangun ke belumm ? Hahah . Kpd sesiapa yg tngah peluk bantal empuk  tuuhhh , bangun lar yea . . Jangan ingat pagi masih muda . ! So, Korang..Macam mana hari ini ?Sihat tak ? Ye lah , sekarang ni kan cuaca tak menentu .. kejap hujan.. kejap panas..Kalau rasa kurang sihat tu.. Bawa bawa lah pergi jumpa doktor ye :)
Mana nak tahu .. sakit terok ker.. oke ?:) Chill~



Hari ni, alyaa nak kongsi ngan korang *Tips untuk Up-kan followers ! Haaaaa . .Semua orang mahu kan? Okayyy ,kalau korang taknak dengar pergi main jauhh2 !


First , dengan cara blogwalking !Haaa . kalau korang nak orang follow korang enn .. Korang kena selalu BW kat orang nyer blog .. Dah BW tuh.. jangan lupa lak tegur2 owner blog tuh.. Send lah apa2 kat Shoutbox dorg.. Tapi .. jangan pulak Say : hi jer.. .Kang . Owner tuh tak layan korang.. cam ner dorg nak g kat blog korang kan ? :)

Then, rajin2 lah follow blog orang lainn kayy?Hehe . Yang ini , lagi cepat kalau korang nak upkan blog korang... dah send sumtink kat shoutbox tuh.. jangan lupa lupa pulak follow dorang tuh.. n bgtaw diorg .. yg korang follow blog tuh ekk !:) Kalau hati dorg baik.. insyaAllah.. dorg akn follow korang balik yaww! hehe:) Ye lah .. semua bloggers berhati baik lah ! Ye ,tak? huhu . Follow sebanyak mana yang korang mampu ok!! :) ^_^

Korang boleh jugak letak link korang dekat link exchange . .Ye ! jangan teragak2 untuk letak link korang kat situ.. itu salah satu cara untuk upkan follower jgk .. mana tak nyer. kalau korang letak.. owner blog maybe akan bukak blog korang.. dan dorg mesti akan follow korang ! hehe ^_^

Haaaa . yang ni ,korang kene buad jugakk : Postkan entri yang menarikk ! Wahh ! Entry yang menarik ?? macam mana tuh ? Haa..~ Macam mana2 je lah .. asalkan yang boleh menarik perhatian orang untuk baca apa yang korang post kan tuh !:) . Nasihat Alyaa .. "Korang jangan pulak post benda yang maki-hamun orang!" Setiap entry , mest ada maki-hamun orang...Alar.. kalau kadang-kadang tuh.. tak pe lah lagii . kalau selalu tuh.. tolong elakkan yea! .Takot orang tak bpe suka ngn cara itu ..hee~

Korang jugak boleh try dengan cara tinggalkan komen di entri bloggers lain .hehehe  . ini saja-saja lah .. kalau korang dah baca sesiapa punya entry , korang jangan lupa pulak tinggalkan komen.. walaupun komen biasa2 jer... asalkan tinggalkan jugak ! . Tinggalkan link blog korang sekali taw!! Kalau boleh , jadi lah commenters yang pertama! For sure nanti dorg akan pergi kat blog korang! hehe . And follow jugak.. maybe ^_^


For last, hahaha  . yang ini .. mesti ramai yang dah tahu kan ? Korrang join geng2 blog yang ada kat facebook . Alyaa jamin, diorg kompom akan follow korang! hehe :) Kalau korang nak join klik link kat bawah ni yer! :))



Mr. and Mrs Bloggie













Post a Comment




Older Post | Newer Post